test kasusun saka 5 statements lan saperangan Varian sing terus statements.
Pilih kanggo saben statement ing urutan wigati mung 3 opsi sing paling setuju ing wayahe.
PIMPINAN EFEKTIF ...
Mangga maca kanthi teliti kabeh Varian kanggo terus phrases, pilih telung (3) paling cocok kanggo sampeyan lan milih:
Klik ing tombol kanggo ndeleng pilihan kanggo disetujoni terus
1 - nuduhake yen pilihan milih luwih seneng sing paling kabeh:
2 - nuduhake yen pilihan milih luwih seneng sawise varian 1st:
3 - nuduhake yen pilihan milih luwih seneng sawise 2 varian:
Pilihan kanggo disetujoni terus
  • Komandan anjog warriors menyang lengkap kamenangan saingan ing pasar
  • A strategi sing observes privasi perusahaan supaya njamin karya harmonious tim
  • Pimpinan fleksibel, nggabungaken lan nyangkut specialists paling apik ing désa global kanggo kontribusi qualitatively anyar sing kanggo proyèk
  • Rama, menehi pangayoman lan support Staff, sing ilang sawise musuhan sembarang, minangka panguwasa ing dhuwur
  • A manager Highly qualified nggunakake teknologi modern paling anyar saka Manajemen HR lan pembangunan bisnis kanggo entuk asil
  • Pimpinan tentrem-maha iku bisa kanggo nggawe atmosfer positif ing tim, kabeh wong menehi support anget kanggo entuk asil stabil
  • Leader mendhet pancasan kanggo kaslametané saben ing seragam "desa global"
Sabanjure
×
YOU Golek AN ERROR
Propose versi bener
Ketik e-mail panjenengan kaya sing dikarepake
Kirim
Batal
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO