Testi përbëhet nga 5 deklaratave dhe disa variante që të vazhdojnë këto deklarata.
Zgjidhni për çdo deklaratë në mënyrë të rëndësisë vetëm 3 opsione me të cilat ju më dakord në këtë moment.
LIDER EFEKTIV ËSHTË ...
Ju lutemi lexoni me kujdes të gjitha variantet për vazhdimin e frazat, zgjidhni tre (3) më të përshtatshme për ju dhe zgjidhni ato:
Klikoni mbi butonat për të parë mundësitë për miratim të vazhdueshëm
1 - tregon se opsioni i zgjedhur ju preferoni më së shumti:
 • Komandanti që udhëheq luftëtarët e tij drejt fitores së plotë ndaj konkurrentëve të saj në treg
 • Një strateg që vëzhgon politikën e korporatave në mënyrë që të sigurojë punën harmonike të ekipit
 • Udhëheqësi fleksibël, duke integruar dhe përfshirë specialistët më të mirë në fshatin global për kontributin e tyre cilësisht të ri në projekte
 • Babai, duke i dhënë mbrojtjen dhe mbështetjen e tij stafit, i cili zgjidh çdo mosmarrëveshje, si autoriteti më i lartë
 • Një menaxher shumë i kualifikuar përdor teknologjitë më të fundit moderne të menaxhimit të BNj dhe zhvillimit të biznesit për të arritur rezultate
 • Udhëheqësi paqedashës është në gjendje të krijojë një atmosferë pozitive në ekip, ku të gjithë japin një mbështetje të ngrohtë për të arritur rezultate të qëndrueshme
 • Udhëheqësi merr vendime për mbijetesën e secilit dhe secilit në "fshatin global" uniform
2 - tregon se opsioni i zgjedhur ju preferoni pas variant 1:
 • Komandanti që udhëheq luftëtarët e tij drejt fitores së plotë ndaj konkurrentëve të saj në treg
 • Një strateg që vëzhgon politikën e korporatave në mënyrë që të sigurojë punën harmonike të ekipit
 • Udhëheqësi fleksibël, duke integruar dhe përfshirë specialistët më të mirë në fshatin global për kontributin e tyre cilësisht të ri në projekte
 • Babai, duke i dhënë mbrojtjen dhe mbështetjen e tij stafit, i cili zgjidh çdo mosmarrëveshje, si autoriteti më i lartë
 • Një menaxher shumë i kualifikuar përdor teknologjitë më të fundit moderne të menaxhimit të BNj dhe zhvillimit të biznesit për të arritur rezultate
 • Udhëheqësi paqedashës është në gjendje të krijojë një atmosferë pozitive në ekip, ku të gjithë japin një mbështetje të ngrohtë për të arritur rezultate të qëndrueshme
 • Udhëheqësi merr vendime për mbijetesën e secilit dhe secilit në "fshatin global" uniform
3 - tregon se opsioni i zgjedhur ju preferoni pas variant 2:
 • Komandanti që udhëheq luftëtarët e tij drejt fitores së plotë ndaj konkurrentëve të saj në treg
 • Një strateg që vëzhgon politikën e korporatave në mënyrë që të sigurojë punën harmonike të ekipit
 • Udhëheqësi fleksibël, duke integruar dhe përfshirë specialistët më të mirë në fshatin global për kontributin e tyre cilësisht të ri në projekte
 • Babai, duke i dhënë mbrojtjen dhe mbështetjen e tij stafit, i cili zgjidh çdo mosmarrëveshje, si autoriteti më i lartë
 • Një menaxher shumë i kualifikuar përdor teknologjitë më të fundit moderne të menaxhimit të BNj dhe zhvillimit të biznesit për të arritur rezultate
 • Udhëheqësi paqedashës është në gjendje të krijojë një atmosferë pozitive në ekip, ku të gjithë japin një mbështetje të ngrohtë për të arritur rezultate të qëndrueshme
 • Udhëheqësi merr vendime për mbijetesën e secilit dhe secilit në "fshatin global" uniform
Tjetër

30377 njerëz nga 165 vende FALAS përdorën Spiral Dynamics Test dhe morën një raport të modelit të tyre të sjelljes - 58381 rezultate në bazën e të dhënave. Krijoni një llogari personale dhe përfitoni një demo falas në Analizat e Tabelave Pivot.

×
Gjeni ndonjë gabim
Propozojnë versioni juaj i saktë
Shkruani e-mailin tuaj si e dëshiruar
Send
Anuloj
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO