test diwangun ku 5 pernyataan jeung sababaraha varian nu nuluykeun pernyataan ieu.
Pilih pikeun tiap pernyataan dina urutan tina pentingna mung 3 pilihan jeung nu paling satuju dina momen.
PAMIMPIN MUJARAB NYAETA ...
Mangga baca taliti sagala varian keur neraskeun tina frasa, pilih tilu (3) nu paling merenah keur anjeun sarta pilih aranjeunna:
Klik tombol ningali pilihan pikeun persetujuan neraskeun
1 - nunjukkeun yén pilihan dipilih anjeun resep paling sadaya:
2 - nunjukkeun yén pilihan dipilih anjeun resep sanggeus varian 1st:
3 - nunjukkeun yén pilihan dipilih anjeun resep sanggeus 2nd varian:
Pilihan pikeun persetujuan neraskeun
  • Komandan ngarahkeun prajuritna pikeun kameunangan lengkep pikeun pesaing na di pasar
  • Strategist anu niténan kabijakan perusahaan pikeun mastikeun padamelan harmoni tim
  • Pamingpin anu fleksibel, ngahijikeun sareng ngalibatkeun spesialis pangsaéna di kampung global pikeun kontribusina anyar sacara kualitatip dina proyék-proyék
  • Bapa, masihan panangtayungan sareng dukungan na ka staf, anu ngumbar sengketa naon waé, salaku kawenangan anu pangluhurna
  • Manajer anu mumpuni pisan ngagunakeun téknologi modéren panganyarna ngeunaan manajemén SDM sareng ngembangkeun bisnis pikeun ngahontal hasil
  • Pamingpin anu resep ka perdamaian tiasa nyiptakeun suasana anu positip dina tim, dimana sadayana masihan dukungan haneut pikeun ngahontal hasil anu stabil
  • Pamimpin nyandak kaputusan pikeun salamet masing-masing dina seragam "desa global"
Teras
×
Anjeun manggih kasalahan
Ngajukeun Vérsi bener anjeun
Lebetkeun e-mail anjeun sakumaha dipikahoyongna
Ngirim
ngabatalkeun
Alihan anjeun ka domain wewengkon anjeun sdtest.us ?
NUHUN
NO